2020-07-16 182 views
這間餐廳位於尖沙咀厚福街,位置是容易搵到的,之前睇OpenRice其他食評,一半好一般壞,但見個賣相真係好吸引我去試!我點了一個富士山咖喱飯,影相打卡的確好靚,顏色好吸引好吸睛,覺得是一件藝術品不捨得吃!飯到好實,好有層次感,我好奇啲飯都冇跌落嚟!聞落去咖喱有微香,吃下去的感覺是咖喱不辣的但是有不甜的,只是有少少咖喱粉的香味⋯⋯另外有啲配搭蘆筍,車厘茄,菇仔嘅配搭都非常好👍🏻柚子蜜糖雞翼:炸得好脆,上菜時是熱辣辣的,放了20分鐘後都仍然暖👍🏻👍🏻如果大家怕熱氣可以攤它一陣先食🤣雞翼配呢個有子配搭都幾Flesh,夏天來講算幾開胃!我約3:45到,一入去是店員有講話要等45分鐘才可以煮,反正我有不趕時間所以我等到4:30先有得食🤣另外有一隻榻榻米,大家可以選擇嗰邊坐都幾舒服的,又有咕𠱸!
另外有一隻榻榻米,大家可以選擇嗰邊坐都幾舒服的,又有咕𠱸!
富士山咖喱飯
柚子雞翼
2020-07-16
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$194 (Tea)
富士山咖喱飯
柚子雞翼