2024-01-14 456 views
Cafe Cheri有戶外座位,上星期六嚟到好好天,早前聖誕食有聖誕佈置感覺更寫意✨Christmas. Tea Set $598 for 2❤️附送聖誕精美小禮物一份甜點🍮迷你法式鬆餅馬卡龍朱古力布朗尼迷你芝士蛋糕鹹點🥪煙三文魚忌廉芝士卷巴馬火腿蜜瓜鵝肝特級牛小排無激素煙鴨胸多士香蒜灸燒刺身帶子冬蔭功蝦飯堡CHRISTMAS LOG CAKE 🍰(HOMEMADE SPECIALITY)樹幹外型好特別做得好真實😍而且好有聖誕feel,整個味道唔會太甜,朱古力味好香濃👍🏻每一款都好精美,而且來自法國🇫🇷直送糕點,特別喜歡鹹點冬蔭功蝦飯堡有創意,飯粒充滿冬陰功味幾惹味😋GINGER BREAD COFFEE OR TEA ☕️有淡淡的薑味入口好香滑,加上有靚靚拉花岩哂打卡✨

Christmas. Tea Set $598 for 2
❤️附送聖誕精美小禮物一份