2024-04-07 202 views
朋友想坐低食甜嘢傾吓偈🥳,我哋不約而同🤗諗起"幸福班戟"。 佢哋強調班戟無添加劑,不採用泡打粉,以獨家天然方法令到班戟香軟鬆化。我哋揀選咗招牌 - 幸福班戟同埋Tiramisu班戟。 落單後,大約等了15分鐘,兩個班戟餐同時送上。 班戟輕盈軟綿綿,搖動餐碟時, 班戟鬆軟到彈吓彈吓。 而且雞蛋和牛奶味濃郁撲鼻,班戟入口軟綿鬆軟充滿微微嘅空氣感,加上糖漿和柔軟嘅忌廉,香甜好味,食完真係好幸福哦 😌至於Tiramisu班戟,除了軟滑忌廉,熱朱古力醬和Mascarpone cheese,還有一小杯Espresso,可根據自己口味倒入班戟,濃郁嘅咖啡與 鬆軟嘅班戟慢慢融合,口感豐富, 真係好好味👍總括嚟講, 班戟嘅味道是不錯的,但價錢不太化算,間中幫襯下作為獎勵自己亦無妨。

幸福班戟
Tiiramisu 班戟
2024-03-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
幸福班戟
Tiiramisu 班戟