2021-01-13 4979 views
今日番工,同事收到張傳單,一餸飯$25,我見到咁抵,即刻做白老鼠試下先。咁岩今日想食涼瓜,所以叫左個涼瓜牛肉飯食。中午去到佢既自取點,唔係好見有人,因為第一次叫,唔熟路,驚去錯地方,所以我打番去間鋪問,佢好熱心咁幫我問下個外賣姐姐去到邊。之後外賣姐姐到既時候(都係遲左幾分鐘而已),都係咁講唔好意思,搞到我都唔係幾好意思😆,係咁同佢講番唔緊要。一拎外賣上手,有d驚喜,佢係分兜裝(1兜餸,1兜飯)。番到公司開餐,個飯仲熱辣辣👍。以$25黎講,呢個份量認真抵食,仲要幾好味😋夠多汁,除左涼瓜牛肉,仲有幾棵菜食,幾好。不過唯一唔好處就係,菜單選擇較小,可能岩岩開始做午餐,未穩定,都明白既。
咁岩今日想食涼瓜,所以叫左個涼瓜牛肉飯食。

以$25黎講,呢個份量認真抵食,仲要幾好味😋
夠多汁,除左涼瓜牛肉,仲有幾棵菜食,幾好。

涼瓜牛肉飯
2021-01-13
Delivery
$25 (Lunch)
涼瓜牛肉飯