2022-05-27 83 views
🚩鴻圖茶餐廳作為麻甩嘅我放工有時都會約朋友落大排檔食野,茶餐廳當然亦都去唔少啦!屋企人係附近放工,就同佢地黎左依間茶餐廳食飯啦!佢地嘅兩餸飯先做緊$28蚊 好抵嫁~〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈涼瓜牛肉飯 $55唔知大家中意食淋嘅苦瓜定爽嘅苦瓜呢?苦瓜黎講我就中意食爽嘅😆依碟苦瓜就岩曬我心水!份量好多,真係餸多過飯😋牛肉大大件,同埋都好易咬,不過溫度就略嫌唔夠熱啦,再熱辣辣就好了~🌈燒鴨燒肉雙拼飯 $55大家會唔會有鋪燒味飯癮,我兩三個月唔食就會好想食😆先講燒鴨先,燒鴨嘅皮好香油脂味,而且師傅切得好好冇碎骨🫶🏻燒肉入口唔乾,皮都好脆。但有鑑於我平時唔太食肥豬肉,依碟嘅燒肉對於我黎講就肥左啲啦
🚩鴻圖茶餐廳
🌈涼瓜牛肉飯 $55

🌈燒鴨燒肉雙拼飯 $55
2022-05-26
$55 (Dinner)