2018-10-26 679 views
呢間嘢真係好差我10月25號book左晚上7點去打牌!前兩日打去問收費點計、服務員話$438包四餸一湯免加一我話要電動麻雀$438有無其他收費同埋我由夜晚7點可打到聽朝嘰點。佢話聽朝六點。佢話無其他收費。咁ok啦。去到問服務員我訂左7點姓咩.佢就指我入去。入到去都唔知邊間房.我岀反去問佢佢仲要話反我。你揾果管理麻雀D人!我跟住當然好嬲。你唔講我點知邊度呀好啦。主管叫我地點嘢食點完約嘰點去食飯咁啦。呢段時間打牌都無咩事。跟住就埋單。total:$498、咁照比我無懷疑有問題。我朋友問反我做咩比$498.唔係$438咩?。姨係喎。叫反個主管問清楚。佢話電動要加$60!我話。下。。我係電話問得好清楚有無其他人收費$438。你地話無。主管就話個個人都知電動要加$60(事關我太耐無打)。我當然同佢理論啦。仲要好惡咁話我咩道理?我無錯嫁喎問得好清楚。我朋友話算啦。。好算。我地打到本新都話聽朝6點。打打下有個服務員入黎話埋單果時有無同你地咁嘰點走(果時已經5點)。我地無加多一個我打黎問果時電話果個人話可以打到聽日6點嫁。佢話你地阻住阿姐收野。仲火呀。同佢理論一陣都唔比我地打到6點!打埋呢鋪好啦!朋友
呢間嘢真係好差
好啦。主管叫我地點嘢食點完約嘰點去食飯咁啦。呢段時間打牌都無咩事。跟住就埋單。total:$498、咁照比我無懷疑有問題。我朋友問反我做咩比$498.唔係$438咩?。姨係喎。叫反個主管問清楚。佢話電動要加$60!我話。下。。我係電話問得好清楚有無其他人收費$438。你地話無。主管就話個個人都知電動要加$60(事關我太耐無打)。我當然同佢理論啦。仲要好惡咁話我咩道理?我無錯嫁喎問得好清楚。我朋友話算啦。。好算。我地打到本新都話聽朝6點。打打下有個服務員入黎話埋單果時有無同你地咁嘰點走(果時已經5點)。我地無加多一個我打黎問果時電話果個人話可以打到聽日6點嫁。佢話你地阻住阿姐收野。仲火呀。同佢理論一陣都唔比我地打到6點!打埋呢鋪好啦!朋友又話算啦下次唔好黎咪得囉。。唔係咁做嘢嫁嗎?我有比錢同問清楚全部嘢到頭黎咁樣!真係好唔掂囉。去打牌都無咩要求啦。有得打有得食就得啦。仲要比錢買難受。