原定計劃咗想去嘅地方去唔到就諗吓自己想食乜Follow your heart 一諗即刻諗到自己想食生冷野非魚生刺身壽司莫屬將軍澳地膽推介港城入邊一間日本刺身丼飯一於試一試😍海街丼 (東港城)網上訂座即賺Rice Dollars 網址: https://s.openrice.com/QrbS0pGaA00~uITLKAQ地址: 將軍澳重華路8號東港城1樓186號舖電話: 35963973=====================一行二人都話一定要叫呢個特上海寶丼😍一人獨享嘅滋味唔想同你share🤣🤣🤣一丼二食先來嘅係加咗壽司醋啫喱享受一口滿滿嘅刺身海鮮飯食淨三份一可以加佢哋特製嘅魚湯變成茶漬飯佢仲要好暖心咁藏係個保溫瓶入邊,唔使驚食到最後啲湯凍哂分量來講誠意十足有兩大隻刺身蠍,海膽,帶子,吞拿魚蓉,三文魚籽,章魚,仲有一大堆松葉蟹肉…..不得之了😋😋刺身新鮮鮮甜,一口滿口,令人回味😋😋加入魚湯之後嘅茶漬飯都好特別,仲有香蔥,芝麻,脆脆,又係另一種風味🤩價錢💰極上海寶丼$210有加一服務費新加入會員可以揀一份炸雞或者一杯生啤做迎新禮物🎁環境🏠有日本居酒屋的感覺無論係燈光風氛都會令你有
原定計劃咗想去嘅地方去唔到
就諗吓自己想食乜
Follow your heart
一諗即刻諗到自己想食生冷野
非魚生刺身壽司莫屬
將軍澳地膽推介港城入邊一間日本刺身丼飯
一於試一試😍

海街丼 (東港城)
網上訂座即賺Rice Dollars

享受一口滿滿嘅刺身海鮮飯
食淨三份一
可以加佢哋特製嘅魚湯
變成茶漬飯
佢仲要好暖心咁藏係個保溫瓶入邊,唔使驚食到最後啲湯凍哂

分量來講誠意十足
刺身新鮮鮮甜,一口滿口,令人回味😋😋

價錢💰
極上海寶丼$210