2024-11-21
打邊爐最緊要嘅係湯底‼️ 呢個香滑豆乳濃湯鍋 $328 真係好正🥰 自家浸製嘅雞湯加入大量新鮮豆漿,再用慢火熬煮而成,入面仲有蜜瓜🍈同魚真係超級正🥰 好耐無試過會想食哂嗰湯底嘅材料🥰 魚熟咗要即食,唔洗調味料都好正😁 嗰瓜就可以煮多陣,食到一半左右就差唔多半透明狀態,超甜🥰牛肉拼盤(細) $428 - 佢入面有手切外裙肉、本地手切牛頸脊、澳洲和牛金錢展、美國頂級雪花肥牛、牛黃喉、牛肉粒、牛舌花,收到我呢個價錢一定全部靚料,不過要讚嘅反而係牛肉粒,大家可以用嗰湯勺撈住佢,咁一陣就食得,千祈唔好掉落去🤣 伊比利亞橡果豬 $228 - 伊比利亞橡果豬係豬中嘅和牛級數,肉味好濃,絕對刷新你對豬嘅觀感🤣 呢啲🐷🐷係食橡果長大,所以帶有獨特香味🐽勁辣跳舞牛丸(4粒) $72 - 個人唔食得辣嘅煮可以一試,未至於要跳舞🤣🤣大滾友響鈴拼盤 $88 - 佢係有普通同黃金響鈴各三件,個人覺得打邊爐一定要有響鈴,浸一浸嗰湯底拎返起就已經100分🥰🥰火焰焦糖豆腐花 - 所有會員都會有,所以記得download返佢嗰app,佢係加糖加酒再燒,就會有焦糖面,因為加咗酒,同平時食嘅豆腐花味道會有少少唔同,不過口感係幾
火焰焦糖豆腐花 - 所有會員都會有,所以記得download返佢嗰app,佢係加糖加酒再燒,就會有焦糖面,因為加咗酒,同平時食嘅豆腐花味道會有少少唔同,不過口感係幾得意😎