{打邊爐配黑松露牛乳湯底就最正👍🏻☺️}今日媽媽難得放假👻就陪佢去荃灣行下街,順便去打邊爐食中秋節飯慶祝一下🤣🤣見荃灣最近開咗間火鍋放題店,決定帶媽媽去試一試🤓🤓一入座店員就會送上一盤刺身船、海鮮拼盤、泰式生蝦拼盤同埋2碟牛肉、1碟雞肉同1碟豚肉.❣️ 自助吧有好多野食🥰海鮮(蝦、青口、青蛤)沙律🥗、丸類、烏冬、拉麵、杏鮑菇🍄、金菇、西蘭花、生菜🥬、蕃茄、南瓜🎃、生根、響鈴!!!!!我覺得最正係杏鮑菇🍄,因為每塊都好大舊又好厚,咬落好正😹.❣️必叫黑松露牛乳湯底個湯底一黎到就嗅到勁香嘅松露牛奶味😻真係估唔到黑松露同牛奶係可以咁夾🤣🤣👍🏻真心推介大家試🙈🙈🙈.❣️串燒串燒/炸物都有好多選擇🤞🏻,牛肉串係勁好食😋啲肉又唔會好老,雞軟骨、牛舌、雞腎都係燒得好好食😋同埋個炸蝦都好好食,仲要脆卜卜😋😋🤭我覺得串燒性價比都好高 鍾意串燒嘅骨友都值都值得一試👻.❣️肉類
牛肉:反而我覺得今日啲牛肉偏肥,但都幾好食😋豚肉:同牛肉都係正常火鍋放題店的水準🙈.📝總結員工服務好好,全部都好友善有禮貌👍🏻👍🏻鋪頭係荃灣大鴻輝嘅高層,望住個境打邊爐真係一流🤪🤪成日人都即刻放鬆曬😋.❣️食完俾分時間❣️🌟食
{打邊爐配黑松露牛乳湯底就最正👍🏻☺️}

❣️ 自助吧
有好多野食🥰
海鮮(蝦、青口、青蛤)
我覺得最正係杏鮑菇🍄,因為每塊都好大舊又好厚,咬落好正😹
❣️必叫黑松露牛乳湯底
真心推介大家試🙈🙈🙈
❣️串燒
我覺得串燒性價比都好高 鍾意串燒嘅骨友都值都值得一試👻
❣️肉類
牛肉:反而我覺得今日啲牛肉偏肥,但都幾好食😋
豚肉:同牛肉都係正常火鍋放題店的水準🙈
📝總結
❣️食完俾分時間❣️
🌟食物: 7/10
🌟環境: 9/10
🌟服務: 8.5/10
🌟打卡: 9/10
🌟推介: 7.5/10
📍 廿一前 (荃灣)
荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心21樓B號舖

#香港 #香港美食 #美食分享 #香港吃貨 #hkfoodie #hkfood #hongkong #hkig #打邊爐#火鍋 #荃灣美食 #荃灣
2020-09-30
$200 (Lunch)