2019-11-04 141 views
今日lunch約咗啲朋友喺太子諗住食間特別少少嘅餐廳~途經呢間餐廳覺得啲裝修好有文青feel!我身為正宗偽文青,見到咁靚,於是就忍唔住入咗去食!見到啲menu覺得好得意,同埋都好多款式,畫風都好得意,特別係個招牌logo😍,成個感覺好cozy,啲擺設都係好搞笑好得意🤣我就叫咗個北京填鴨嘅包,感覺上中式嘅菜式係完全唔夾漢堡包,但呢個個感覺反而幾特別同埋好好食!啲填鴨嘅份量好多,再加埋一大塊薄青瓜,令到個填鴨甜醬嘅味唔會太over😍,漢堡包好脆好好食😆!仲有不得不讚個薯條,個薯條好脆,唔會太鹹,所以食到上晒癮我叫咗杯mocha,杯mocha嘅朱古力、奶同咖啡嘅比例啱啱好,唔會話好甜同埋好稀~呢間餐廳真係食得又睇得~大家不妨黎支持下!

仲有不得不讚個薯條,個薯條好脆,唔會太鹹,所以食到上晒癮

呢間餐廳真係食得又睇得~大家不妨黎支持下!
2019-11-04
$80 (Lunch)
  • 北京填鴨包
  • 薯條