2021-08-24 1181 views
朋友仔住附近,我哋大家都中意食🌶辣野🤤佢推介呢間川菜小店一齊食 lunch 😋。呢度有多款🍽午市套餐,價錢實惠,而且揀凍珍珠奶茶🧋都只係要加多💰3蚊啫!🥬酸菜魚🐟配紅薯粉🍜只係78蚊,而且係勁大盤🤩,魚片幾嫰滑🤤,酸菜🥬都唔錯,紅薯粉吸晒啲酸辣🌶味好好食😋。🌶水煮牛肉🐂配紅薯粉🍜重抵食,只係68蚊,紅薯粉吸收晒個湯底夠晒香辣惹味😋,牛肉片亦好淋滑入味🌶辣得夠過癮!珍珠奶茶🧋解辣🌶一流👍,跟餐加💰3蚊真係好抵😂,啲珍珠都幾煙韌彈牙🤤。牙籤🐑羊肉串🌶辣得好有層次感,🐑羊肉嫰滑得來🤤又夠入味,絕對係重口味👍之選!燒椒🌶皮蛋🥚係用黃金皮蛋整嘅,🌟黃金皮蛋🥚自己味道比較清淡所以可以吸收晒啲麻辣同燒椒🌶嘅味道😋,好啱我口味。夫妻🐂肺片麻辣🌶鮮香,麻辣嘅層次感幾🤩豐富,中意食內臟又中意麻辣🌶嘅話必試🤤。總結來講呢度嘅嘢食💰性價比唔錯,🌶辣得夠過癮,川菜口味幾👍正宗,值得encore🤤!

Type of Meal
Lunch