第三站

Station 3 Cafe
2019-06-27 105 views
今日約左三五知己係旺角搵野食,一行四人煩惱食咩就緊係去食cafe 啦,成日都係排行榜首數位既第三站,就決定了去 第三站!呢度除左食野之外仲有林林總總的紙牌遊戲比客人選擇,係一班人聚餐既好地方!店主將裝修擺設都有想頭,有一排三眼仔小擺設相當費心,仲有雷神之錘,直頭係我心頭好,除左享用美食,仲有心頭好,黎到呢間第三站確係我既小確幸蜜糖雞翼&蒜香雞翼雞翼烤得一啲都唔乾枯,係好juicy 既雞翼,飽滿既雞肉發肉汁,加上蜜糖及蒜油,令到兩生款雞翼都令人驚喜,甜甜的蜜糖雞翼及豐有蒜香雞翼!個人喜歡蒜香雞翼略勝一籌!芝士薯條新鮮炸既薯條永遠都加分,夠脆夠熱辣辣!芝士醬同薯條亦都係絕配,加以忌廉發芝士既薯條,由於多汁既關係會收淋,但薯條係加上煙肉等配料,令到薯條口感更加豐富卡邦尼煙肉雜菌意粉意粉夠creamy嘅感覺,洋蔥煙肉香草等食材都十分夾,好味份量係超多,唔怕會唔夠飽意式芝士焗肉醬長通粉賣相吸引,未黎到已經聞到意式香料既味道。汁既份量啱啱好,味道上鹹香十足,中意食長通粉因為粉中間既空位可以儲住d汁,十分滋味。通粉既熟成度都控制得好好,一d都唔會硬,亦都唔會太熟而黏埋一舊。養顏系列 - 神仙神仙既成

蜜糖雞翼&蒜香雞翼

芝士薯條
芝士薯條

卡邦尼煙肉雜菌意粉
意粉夠creamy嘅感覺,洋蔥煙肉香草等食材都十分夾,好味
份量係超多,唔怕會唔夠飽

意式芝士焗肉醬長通粉

養顏系列 - 神仙
神仙既成份以改善貧血、月經脹痛、舒緩腸胃不適、頭暈以檸檬草、杞子、圓肉等,令女士在進食晚餐都可以調理身體,確令人意思唔到!
神仙

整體黎講,station three 係旺角中鬧市都可以痛一片樂土讓人聚一聚,有玩樂既遊戲,有美味的食物,還有我既小確幸 - 雷神之錘,令我唔願離開!