近來搬屋搬到天昏地暗,開會又沒完沒了,幾時先可以重拾安靜的生活。。。?————多謝親故知道本橘之悲鳴,送左張Starbucks coupon 係weekend 雖則短暫,但係起碼係肉體上同心靈上有得recharge 入到家樂坊地庫理間Starbucks已經覺得chill 左,當日人吾多非常容易搵位見到部新玩意當然要去睇過究竟,有Bar Feel 嘅coffee machineStaff 推介新出嘅Nitro Cold Brew 剛剛嘅機器就能夠將氮氣打入咖啡反正有coupon 就試下係點嘅味道只能夠講係本橘飲過最滑最順口嘅Starbucks 咖啡,加左氮氣除左有氣泡感覺外,仲將Espresso嘅甜味勾左出泥,非常舒服順滑,有一種飲咖啡味啤酒嘅Feeling,只能夠講吾只值回票價,而係高出預期——————生活仍舊繼續,片刻嘅安慰就讓人得到recharge 面對未來嘅挑戰,Nitro Cold Brew 將會成為本橘口袋清單補給品其中之一
————

Staff 推介新出嘅Nitro Cold Brew
剛剛嘅機器就能夠將氮氣打入咖啡

反正有coupon 就試下係點嘅味道