暑假話咁快就到尾聲,好似無做過啲乜,但又日日都好忙🫣珍惜平日可以出街既日子,去完中環影相再坐叮叮漫遊港島再食tea, 假期多好💕好耐無黎銅鑼灣,小吃貨竟然仲記得「兔子椅」Cafe,話想食窩夫,見人唔多天氣又熱唔想周圍行,就入去嘆下。🧇珍珠奶茶窩夫珍珠加上奶茶味既cream再配上伯爵茶雪糕,配搭特別味道好match。窩夫可以扭出黎食,雖然無另加麻糬都外脆內軟,有少少煙韌口感。🍟松露薯條次次黎都必食,即叫即炸,薯條本身混合左松露已經好香好脆,最重要係嗰碟松露蛋黃醬,真係超好味。🍹野莓荔枝沙冰炎夏既消暑之選,顏色好吸引,野莓又好有夏日感覺,酸酸甜甜又冰凍,飲完透心涼,好正!喺精緻甜品中渡過開心的下午💕暑假可唔可以唔好咁快完呀🫣

🧇珍珠奶茶窩夫

🍟松露薯條

🍹野莓荔枝沙冰

喺精緻甜品中渡過開心的下午💕暑假可唔可以唔好咁快完呀🫣
2022-08-22
$110 (Tea)