2016-06-22
星期五早收工係銅鑼灣食完飯hea下,諗住搵個好地方同好姊妹飲酒傾計,之前已經黎過食飯,覺得mini club氣氛的確唔錯,不過音樂都幾大聲而且人好多比較吵試佢地Wine not both 套餐一枝紅/白酒+ 自選拼盤$398可以選擇(半打生蠔﹑海鮮拼盤﹑甜品拼盤﹑德國腸拼盤﹑黑毛豬火腿拼盤)我地簡左白酒+法式甜品拼盤甜品用木盒放幾特別,的確有種外國風情,款式都係大路野,綠茶、咖啡、朱古力mouse等....冇咩特別深刻其中比較好食既粉紅色馬卡龍雜莓味 味道少少甜幾清新Chocolate mouse中間有粒粒朱古力碎增加口感 朱古力味香濃唔膩Cream brûlée 焦糖面燒得脆 布甸幼嫩又有奶香Brownie 對我黎講好heavy,試左少少有d溜Strawberry Me$108杯野賣相真係好可愛嘅,幾岩女仔影相,有大粒士多啤梨,有威化餅又有朱古力條,顏色相當繽紛。味道甜,飲唔出有酒😂應該係士多啤梨奶昔,不過飲哂呢杯野唔知要做幾耐運動先可以burn番d卡路里最後漏單香烤蜜糖雞翼$78 好快補番,雞翼幾香脆,味道都唔錯少少甜甜地以第二次黎我覺得整體感覺比上次好,不過叫嗰時唔覺,埋單發現其
一枝紅/白酒+ 自選拼盤$398
可以選擇(半打生蠔﹑海鮮拼盤﹑甜品拼盤﹑德國腸拼盤﹑黑毛豬火腿拼盤) 我地簡左白酒+法式 甜品拼盤
粉紅色馬卡龍雜莓味 味道少少甜幾清新
Cream brûlée 焦糖面燒得脆 布甸幼嫩又有奶香
Brownie 對我黎講好heavy,試左少少有d溜 Strawberry Me$108
杯野賣相真係好可愛嘅,幾岩女仔影相,有大粒士多啤梨,有威化餅又有朱古力條,顏色相當繽紛。味道甜,飲唔出有酒😂應該係士多啤梨奶昔,不過飲哂呢杯野唔知要做幾耐運動先可以burn番d卡路里 最後漏單香烤蜜糖雞翼$78 好快補番,雞翼幾香脆,味道都唔錯少少甜甜地
以第二次黎我覺得整體感覺比上次好,不過叫嗰時唔覺,埋單發現其實都幾貴