2008-02-21
2007年12月14日去新mall圓方行下, 成個場都係超高級食店同商店, 鬼影都唔多隻, 全場最多人咪就係market place對面果間麵店囉! 雖然佢都係貴貴地價錢, 但係已經係全場最平架啦! 你估你個mall係landmark咩?!雖然已經食左飯, 由灣仔過去點都要食下野…好啦! 就試下呢間, 成日比錢寫鱔稿, 禁高暴光率, 點都要試下.裝修好靚, 我個心已經一沉, 我知道呢d租唔平, 再加裝修, 價錢又唔可以set好貴, 所以比你既料sure low-end. 食落bingo, 真係同一般cake shop無異, 好似重難食d添. 個cake好濕,, 味道又好普通, 個面果pet超勁甜, 我記得好似四十幾蚊一個.佢果隻扭結糖又貴又難食, 痴線! 千祈唔好買, 超唔值, 大白兔好過佢!無下次!

無下次!