2023-10-22 523 views
一直都想去試呢間燒烤 終於去到試啦 最衰唔記得影張單 不過我真係好記得自己叫咗啲咩食 我自己就係一個薯仔忠實fans黎嘅 原本都以為呢間嘅薯仔片係好薄嘅 直到上檯之後 好厚一塊 見到其實一開始就覺得會係好伏 結果食第一舊嘅時候 好有驚喜 外脆內軟 加上秘制燒烤汁 係會上癮 我仲要係叫咗2串都叫咗2串牛肉嘅 不過食嘅時候就覺得有啲過老 而且就有啲筋 咁結果過老嘅其中原因係上檯嘅時候冇第一時間去食 所以導致過咗最佳時間 因為抖音博主「彬仔」有介紹過呢間燒烤店 老闆娘都好nice 好親民嘅 因為識彬仔所以老闆娘打咗9折俾我地 裝修環境都唔算太差 不過就煙味太重 呢點可以改善下 值得再去食嘅
2023-10-21
$100 (Last Night Supper)
  • 土豆片