2020-08-02
📍La Casa Bistro (上環)🔍上環文咸東街2號地舖-----最近好耐冇蒲頭,因為B仔已經接近三個星期無出過街食野🤣,留家好好抗疫咗好耐💪🏻,終於個人就黎悶到頭頂生蘑菇🍄,今日Lunchtime忍唔住落街買返個外賣返屋企食。係屋企附近行咗一個圈,最後決定買Burger黎慰藉下我寂寞的胃。-Forgetful fish失魂魚餐”抗疫優惠:$50”:所謂嘅失魂魚其實就係炸魚牛油果醬漢堡,香脆嘅炸魚炸層稍厚少少,不過魚質滑溜,加埋酸酸地嘅牛油果醬,食落唔會太油膩,而包面則厚綿鬆軟,整體不錯。重點係本身單點一個包都要$65,而家只要$50,仲送多罐嘢飲,手工漢堡黎講確係抵食嘅。😆-Running chicken 咪走雞餐“$92 - 套餐” : 咪走雞=燒烤醬雞扒漢堡,嫩滑juicy嘅雞扒同濃度適中嘅燒烤醬燒雞扒,兩者都非常深得我心,整體黎講我鍾意佢多過失魂魚,而且燒雞都無炸魚咁熱氣~哈哈-👶🏻B仔整體評價:7.8/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:8/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:7.5/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:7/10個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:8/10個👍🏻店員好禮貌-----#swa
🔍上環文咸東街2號地舖
-----