2011-11-29 374 views
呢度係賣咩架呢? 就係蛋卷, 已經有七十多年歷史, 佢係非一般蛋卷, 唔係話你經過入去買就會有得賣比你, 要睇佢地當日有冇得剩, 運氣好既話可能會有一款你揀, 所以基本上係要訂的, 尤其係節日哩d最好早幾個月訂, 之前我新年訂黎送禮係要中秋節時要訂了....真係巴閉!味道方面有三款選擇: 1) 原味 = 家鄉雞蛋卷2) 牛油 = 牛油雞蛋卷3) 椰子 = 鮮椰雞蛋卷我訂左原味同牛油味, 個人喜歡牛油味多d, 比較香, 原味就則重蛋味d, 看個人喜好吧.此蛋脆入口十分鬆脆鬆化, 成日食到成地都係 當然會充滿牛油味啦, 真的很香口, 食完又食, 令人停不了 有別於其他的品牌, 可以話根本比不下去. 要買黎送禮既朋友最好早d 訂定, 唔係冇貨

味道方面有三款選擇:
1) 原味 = 家鄉雞蛋卷
2) 牛油 = 牛油雞蛋卷
3) 椰子 = 鮮椰雞蛋卷
o的花紙都幾colorful架, 送禮岩哂
此蛋脆入口十分鬆脆鬆化, 成日食到成地都係
當然會充滿牛油味啦, 真的很香口, 食完又食, 令人停不了
有別於其他的品牌, 可以話根本比不下去.
正! 咬落去真係好鬆化, 抵佢咁巴閉!:P
要買黎送禮既朋友最好早d 訂定, 唔係冇貨

TakeAway
o的花紙都幾colorful架, 送禮岩哂