2019-06-22 230 views
去完附近工作完,隨便一行,見到佢地有lunch and tea set menu. 由於本人很餓,店員介紹下,於是決定要一個Lunch set 烤雞個湯好清香,不是平時送的那種是但的餐湯。菜乾足料,不會油,不過如果你係咸底會嫌淡。(我諗如果唔夠咸你可以問佢加少計鹽的)由於平時老媽子煲油都係少鹽少油,同老媽子煲的差不多,無味精。 主角烤雞個樣子睇下來去好一般,伴菜雖然得四條,不過有heart用欖油煎,少少鹽,非常ok.平時我係唔會吃伴菜,那些蘿白同栗米的。炸雞殗得幾好,有香草味,肉肉不鞋口,剛剛熟那種,份量有半隻雞都夠飽。相反那個汁不用點雞。個飯煮得幾好一粒粒,唔係hea一pat pat那種,旁邊個汁撈下飯都不錯。星期六吃好D,89蚊 都合理。

主角烤雞

星期六吃好D,89蚊 都合理。
Other Info. : 小朋友有放電地方
2019-06-22
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$89 (Lunch)
  • 烤雞