2024-04-09 385 views
我地有試黑松露醬野菌忌廉汁意粉,清新又美味,選用新鮮野菌,搭配正宗既黑松露醬,散發出濃郁既香氣,每一口都係如詩如畫既味覺盛宴,感受到大自然既恩賜而且唔會好濃厚,味道好正(≧▽≦)之後又有試香煎大蝦法式他他醬墨西哥夾餅配炸薯角,呢個打卡一流呀,大大既鮮蝦散發出迷人既香氣,融合著他他醬既醇厚味道,墨西哥夾餅就外酥里嫩,再搭配著炸薯角,外酥內嫩既口感,欲罷不能(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)然後亦有試車打芝士肉醬薯條配濃厚芝士醬,每一條香脆既薯條都經過精心挑選,炸到金黃酥脆,咬上一口,內外一體既口感令人陶醉,配上濃厚既芝士醬,頓時爆發出口感既極致享受,芝味享受(*^o^*)