2009-12-30
廿四號晚約左班朋友仔入去大尾篤燒烤,一早就 book 左 汀角灣 (成廿人呀嘛 )今晚都好多人下,好彩有 book 位,因為可以揀位坐 ^^ 可以對正個大投影電視,一邊睇電視,一邊 bbq 正!位就坐好,立刻就有職員過黎透爐, 手套、紙碟、蜜糖、燒烤叉、一盤乜都有 d 既食物盤就已經由另外一位職員拎到枱面比我地食住先,服務周到,抵讚!係時候推介下食物喇,大路野都有好多,但雞翼都有五種味,咖哩、辣、蒜蓉、南乳、黑椒,五隻都好好味,尤其係南乳,真係其他地方搵唔到。鍾意食雞翼既朋友真係唔可以錯過另外有款麻辣雞扒又係十分出色,食落去唔係好辣,但慢慢就 feel 到個麻,越食越過隱,yummy 還有一款辣豆卜,就咁睇個賣相已經吸引,之前仲諗點樣先叫燒熟呢?問一問職員,原來燒燒下會見佢出水 (其實係燒到個表面好似濕濕地咁),再燒多陣就食得架喇 ^^ ,嘩,食落去脆卜卜,好似食緊 熱浪薯片咁 ,好鬼正,黎到真係要試 (但千祈唔好查蜜糖,如果唔係就無咁既效果架啦)另牛扒、尤魚、豬扒、多春魚,樣樣新鮮總括黎講,有免費車位,又有牌打,任吃 $100 包一罐飲品或一樽水 (非大時大節應該就 $68 位),另
另牛扒、尤魚、豬扒、多春魚,樣樣新鮮
總括黎講,有免費車位,又有牌打,任吃 $100 包一罐飲品或一樽水 (非大時大節應該就 $68 位),另買飲品價錢又合理,真係要黎一黎試下