2018-08-02
上網見到荃灣呢間爆dangdang 咁hit 既刺身飯店~ 所以就算落大雨 都要黎食~ 係門口見到 , 差唔多show 曬成個menu畀你睇! 當然一開波揀一個魚生飯, 諗住冇咁單調, 再要一個牛肉鵝肝飯, 加埋個芝麻雞翼.要jor 呢個極上三色丼飯,賣相 確實好迷人! 見有4件帆立貝, 2件三文魚腩 2件油甘魚 2隻大大件赤身帶頭大蝦 海膽~講真!$158 呢個價錢真係豐富! 而且樣樣都係厚切 新鮮! 大件! 重點講多一次! 真係好新鮮! 刺身厚切! 尤其個三文魚腩, 食落口, 那個油脂好豐富.,帆立貝大大件, 鮮甜,重點可能係兩條重量級赤海蝦有手掌咁大!大大啖肉又鮮甜!好味!之後就係呢個安格斯牛加鵝肝飯啦! 呢個賣點係香 味濃~ 睇個樣 就知道份量大 不在話下! 而且佢d 牛唔似吉野家~ 唔係7比3 肥油對瘦肉. 佢呢個淡淡肉, 唔多根, 帶點兒爽口. 另一覺得正既地方就係佢個汁! 真心鍾意佢個汁! 配上牛肉, 真係好送飯~ 值得一試!而佢個配食都唔錯~ 價錢都好實惠! 位置 就不怎麼多, 啱啱落完魚, 所以人不怎麼多~
之後就係呢個安格斯牛加鵝肝飯啦! 呢個賣點係香 味濃~
真心鍾意佢個汁! 配上牛肉, 真係好送飯~ 值得一試!
而佢個配食都唔錯~ 價錢都好實惠!
位置 就不怎麼多, 啱啱落完魚, 所以人不怎麼多~