2019-12-05 48 views
呢個天氣食咩好,就梗係食暖烘烘嘅打邊爐啦!經過工廠區意外發現一間抵食自選!就係呢間冧廚啦,一個價錢可以食到三樣嘢喎,你哋估吓係乜嘢?呢度位置坐得好舒服同埋安靜,貼心嘅係個位可以打開俾你放外套同袋係入邊,就唔驚整污糟同埋索味!未食得野之前,餐廳都有其他嘅頭盤可以去拎住食先,有啲開胃菜,口水雞同埋皮蛋都係唔錯嘅選擇!首先,食嘅係雞煲,我哋叫咗BB辣,小小辣味可以令到個雞煲更加香,份量意外地多,而且雞肉好鮮嫩,而且個雞煲係即叫即煮嘅,啖啖肉咬落去都係新鮮冇雪藏味!面到仲鋪左好多我最愛嘅香菜食完好嘢味嘅雞煲已經有三份一飽啦,就可以叫店員幫你加水轉做打邊爐呢到有唔同嘅食物可以比你自己拎鍾意食嘅嘢,係自助嘅形式打邊爐梗係唔少得肥牛啦,我哋一次仲拎咗幾盒,肥牛肉同埋脂肪分布得好好,洽到啱啱好入口啲牛好鮮甜我都係一個草食系者,所以都好鍾意食菜,呢度嘅菜都好新鮮,同埋都乾淨當你以為已經食到飽飽嘅時候,最後仲有埋燒烤添啊 !有好多唔同嘅肉類已經葉好晒,我哋就每樣都拎咗少少試吓個雞翼好入味,仲好貼心咁樣割開左,令到我好快就燒熟食得!最後點少得我最愛嘅菠蘿呀,燒嘅時間啱啱好,啲糖分出咗嚟,件件菠蘿都好甜我最愛
就係呢間冧廚啦,一個價錢可以食到三樣嘢喎,你哋估吓係乜嘢?

呢到有唔同嘅食物可以比你自己拎鍾意食嘅嘢,係自助嘅形式

當你以為已經食到飽飽嘅時候,最後仲有埋燒烤添啊 !
有好多唔同嘅肉類已經葉好晒,我哋就每樣都拎咗少少試吓
個雞翼好入味,仲好貼心咁樣割開左,令到我好快就燒熟食得!

我最愛呢度嘅就係有竹筒豆腐花,每晚都係新鮮整起嘅,自己加中意嘅糖份量,豆腐花好滑,入口即溶!

另外都有其他嘅甜品可以比大家選擇

同埋店員嘅態度都好好,不時主動同你傾計,令人食得好開心同舒服!
2019-12-01
Type of Meal