2014-11-14 487 views
黎到荔枝角就會諗起呢間和亭次次黎都食 因為下午茶好抵食呢間好特別 冇職員企係到 所以要等好耐先叫到人落單今次有啲吾同左多左個自助吧自己斟野飲有好處有吾好處啲冰佢用個盤裝 溶灑冇得飲凍奶茶下午茶餐雜菌牛肉滑蛋鍋定食 $53 飯太硬了 沙律酸酸地幾開胃小菜好似係蘿蔔 吾岩胃口 味道特別味噌湯 一般雜菌牛肉滑蛋 好失望吾係全部蛋 佢係一半豆腐一半蛋煮得太耐太乾身 佢蛋同豆腐係分開一左一右 所以食落吾好食 牛肉食落好似豬肉咁 冇牛味 又硬大盛牛肉壽喜燒定食 $58 呢個最岩我 有得玩有得食職員上餐時 上左兩份牛肉 我就好奇問點解有兩份既以前一份嫁 個職員就話係呀 依嫁轉左兩份 因為我見個價錢同以前差吾多 就不以為然咁餐牌上有兩個價錢 一個38蚊 一個58蚊 咁38蚊冇寫有牛肉 便叫了一份58蚊有寫牛肉的點知隔離台叫同樣既餐 原來38蚊係有牛肉 希望餐牌寫清楚一點兩碟牛肉 一碟超肥 一碟超瘦 一啲都吾均勻 每碟都跟一舊肥豬膏有菜類比你燒完肉加湯打邊爐 今次既湯低太咸了未煮到淋灑啲野 菜已經好咸 仲跟左一隻生蛋
黎到荔枝角就會諗起呢間和亭

今次既湯低太咸了未煮到淋灑啲野 菜已經好咸
仲跟左一隻生蛋
2014-11-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$55 (Tea)