2019-09-22 540 views
今日同同事早左放工,因為要系灣仔學日文,所以就一齊去搵間餐廳食tea填填個肚。無意發現下午茶去到6點半啊! 可以當埋夜晚個餐食都得。我地兩個都叫左兩個下午茶餐。同事個餐系火腿通加奶醬多! 奶醬多上枱熱辣辣,超級無敵好食啊!!!!!!!!!!!!!! 而我個餐都系火腿通,不過系跟三文治。單併唔洗加錢,雙併加兩蚊~ 我地兩個一人一半交換奶醬多同三文治食~ 今次叫左餐蛋治。不過不失啦,面包好厚,如果做西多應該會好正~ 下次可以試下! 兩個埋單都系70蚊炸我的天! 食完呢餐都飽到喊,夜晚上完堂都仲飽緊。呢間野,有下次!

2019-09-18
$35 (Tea)