2020-07-17 936 views
下午三至五點係下午茶時段,全單六折🤩呢個下午茶只有平日做,星期六日冇㗎!平日下午三點去到餐廳都幾空,唔使等位!一坐低之後就自己剔點心紙!兩個人食,總共叫左七樣野!叫得有啲多所以最後食唔哂要拎走🤪每次嚟到一定要嗌呢個皇朝小籠包,佢總共有八隻唔同嘅味。我覺得做得最出色嘅都係原味,另外芝士同蟹粉都做得好好味🤤每個小籠包個皮都好薄又爆汁,超滿足!另外都嗌左三款前菜,涼拌黑木耳都好推介識落好清新好開胃🤩🤩🤩海蜇頭就比較un咗少少,但味道都算唔錯。醉雞不過不失👌🏻呢個炸饅頭有驚喜👏🏻🤩炸得勁脆仲要係即叫即炸點住煉奶食真係一流😋💯另外都叫咗擔擔麵同炸醬麵,擔擔麵做得唔錯個湯底辣辣地超濃花生味,啲麵亦軟硬適中👌🏻買單四百零蚊兩個人(已經折咗六折)如果原價食價錢真係偏貴🌝但下午茶食個人覺得都幾抵,環境同服務都唔錯,值得一試🤪

皇朝小籠包

涼拌黑木耳,醋醬海蜇頭,李白醉雞

刀切小饅頭(炸)

皇朝擔擔拉麵

皇朝小籠包
刀切小饅頭(炸)
皇朝擔擔拉麵