2023-06-12 414 views
今日偶然路過樂富,見到又有第二位下午茶半價,就入去試下。2點半入到去可以叫野食了,用QR自己落單。 今日超想飲珍珠奶茶,於是叫了左個小食加凍泡沫珍珠奶茶的餐$32,小食選擇都有好幾個,最後揀了( 炸花枝丸)。 花枝丸黎到。嘩,勁細粒同份量小,只有2粒份量味道還好,味精唔算多,食完唔太口喝。珍珠奶茶糖水分開上,都幾好自己可以控制甜道。台式奶茶都係偏向奶精重,茶味小,珍珠軟熟度適中,味道可以。第二份餐點了 芋泥肉鬆蛋餅(半份)加 蒜香雙色腸,飲品 :熱檸檬桂花薏米特飲 $34台灣腸食落似臘腸同潤腸味蛋餅上邊個汁辣辣地,蛋同蛋皮分開左的,芋泥都夠多,但我覺得同個汁唔夾。還有蛋餅我還是愛鹹多點。飲品比較淡無乜桂花味道66元未計第二份餐半價日,正價$34加$32(半價$16),合共$50總結:食物質素平平,睇埋價錢又合格。始終平均$25元有得食有得飲,仲有位坐㿈冷氣涼,抵到爛!
今日偶然路過樂富,見到又有第二位下午茶半價,就入去試下。

台灣腸食落似臘腸同潤腸味

飲品比較淡無乜桂花味道

2023-06-08
$25 (Tea)