2024-12-02 127 views
燒烤堂⭐️鹽燒三黃雞腿肉⭐️雞肉軟骨棒(付月見)⭐️汁燒免治雞肉軟骨釀冬菇⭐️三黃雞全翼⭐️牛舌芯⭐️鹽燒豚肉荔枝卷⭐️雞皮墨魚滑⭐️蒜蓉燒蠔(兩隻)⭐️焦糖青蘋果鵝肝多士⭐️豚肉節瓜波板糖⭐️香草蒜蓉包⭐️明太子淮山燒⭐️芝士年糕燒烤堂一直都係同朋友gathering嘅最愛。今次點左超過20款嘢食,每個人都食到勁飽咁走。最好食嘅一定係焦糖青蘋果鵝肝多士,鵝肝嘅油脂超級豐厚,配上青蘋果可以中和返個油膩感同時食到油脂香,加上烘到香脆嘅多士,一啖咬落去滿足感十足。另外我都好鍾意佢嘅鹽燒豚肉荔枝卷,香甜嘅荔枝配上燒到有少少脆嘅豚肉片,可以感受到荔枝嘅多汁同豚肉嘅香脆,推薦!芝士年糕今次第一次食,朋友話覺得佢哋買嘅呢隻牌子好好味、次次都叫,我都覺得有啲驚喜。年糕嘅表層會硬少少,但係入面係流心嘅芝士,加上少少煉奶,呢個Combination一定好食。
燒烤堂
⭐️鹽燒三黃雞腿肉
⭐️雞肉軟骨棒(付月見)
⭐️汁燒免治雞肉軟骨釀冬菇
⭐️三黃雞全翼
⭐️牛舌芯
⭐️鹽燒豚肉荔枝卷
⭐️雞皮墨魚滑
⭐️蒜蓉燒蠔(兩隻)
⭐️焦糖青蘋果鵝肝多士
⭐️豚肉節瓜波板糖