Knock knock ~哩度有冇transformer 變形金剛嘅fans啊?我自己雖然唔係fans,但係每次經過銅鑼灣呢一間Transformer主題嘅餐廳我都覺得超級吸引呀😍今日我終於捉咗肥豬過嚟陪我食啦~😆一入餐廳就好似入左佢地嘅太空飛船咁😎 配合多媒體設備同影音投射,感覺好特別啊🤩我哋點左個《得獎漢堡披薩二人餐》,哩個餐真心要點!點解?因為你一定要試佢嘅得獎漢堡同得獎披薩🤤哩個獎得來不易架!係FHC為世界廚師聯合會官方認證嘅大型賽事,每年係亞洲地區均舉辦一場業界矚目嘅烹飪藝術比賽。係2023年嘅賽事中,Transformers The ARK幸運地從170多位參賽者中脫穎而出,獲得以下兩大殊榮。✨安格斯松露漢堡 - FHC最具創意及味道漢堡大獎嚴選優質進口穀飼安格斯牛肉製成,肉質鮮嫩多汁,保留食材的原汁原味,並融合秘制黑松露醬汁,獨特嘅香氣隨之湧出,即叫即做,令人一試難忘。✨黑松露蘑菇披薩 - 最受歡迎食品大獎融合黑松露同香脆嘅蘑菇,與香氣撲鼻嘅芝士完美結合,披薩叫即焗烘烤至金黃酥脆,讓人垂涎欲滴,每一口都能品嚐到黑松露濃郁嘅香氣同蘑菇嘅鮮嫩滋味,帶來一場味覺盛宴。哩個餐仲包

✨安格斯松露漢堡 - FHC最具創意及味道漢堡大獎

✨黑松露蘑菇披薩 - 最受歡迎食品大獎

哩個餐仲包左勁脆爆炸雞粒、海鹽薯條、紫品葡萄、黑牛戰士,仲有兩杯雪糕!都幾抵食😆

另外我哋仲點左個肉醬意粉同勁脆無敵炸雞🍗炸雞採用咗無激素嘅雞,食落安心好多!而且即叫即炸,真係非常香脆啊😆

除咗銅鑼灣之外,佢將軍澳都有分店㗎😙無論你鍾唔鍾意變形金剛,呢間餐廳都好值得去㗎😆