(Non-member)
2011-10-30 4500 views
一直都想試呢間平民化既薄餅店, 今日終於叫亞媽唔好煮飯, 買個外賣薄餅試下一去到店舖, 已見到有幾個人等外賣, 我已有心理準備買一個薄餅要等45分鐘囉好喇, 到揀野食既時候喇........其實佢有好多款套餐都幾抵食, 花多眼亂, 又未試過唔知好唔好食, 所以只叫了一個薄餅 -- "環遊世界" (希望無記錯名啦) , 我係叫大批的, $80 一個, 佢既用料同某薄餅店既"超級至尊" 類似等左都唔係好耐, 大約15-20 分鐘就有, 由於住所唔近大埔中心, 所以返屋企都行左二十分鐘返到屋企就拿拿林試味啦, 味道絕對係OK 的, 只係放係盒太耐, 令到餅底唔夠脆, 相信堂食會好好多喇總結黎講, 佢既薄餅質素係好味既, 如果住得唔係遠既, 外賣無妨, 否則堂食都係一個好選擇, 因為套餐款式幾多, 又平, 三十蚊都有交易, 有焗飯焗意粉, 實在係開餐既好地方另外, 我見其他食客好多都叫炸雞, 相信佢既炸雞應該比較出名, 下次可以試下
2011-10-30
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)