2013-04-24
夜晚7點左右去到,人不算太多,大概半滿,兩口子諗咗一輪,嗌咗兩個pasta、一份小食、兩杯野飲,職員俾咗個牌我地就搵位等野食唔洗好耐野飲就到,16oz其實都幾大杯,之後三樣野食一齊到,一放低已經聞到好香1) 芝士青口意粉意粉味略嫌淡了些,青口都幾大隻,男朋友覺得青口欠缺鮮味不過可能佢加哂芝士香料感焗,我又覺得味道ok!2) Carbonara咁多Pasta我最鍾意Carbonara,去親新試嘅餐廳我多數都會叫黎試,Euro gogo嘅Carbonara味道不屬Creamy,配上勁多煙肉碎粒 + 火腿粒,味道不錯如果唔鍾意太creamy感覺嘅呢款就不錯啦不過不是我鍾意的味道,我鍾意creamy小小,Carbonara我始終覺得Pizza Express、Piccolo同caffe HABITU好味啲3) 蜜糖雞翼好味熱辣辣,我食雞翼好怕啲淨係得層皮有味ga,呢個食到入面啲肉都好夠味,表面蜜糖經過焗之後有小小脆口,正份量好夠,我碟Carbonara都食唔哂,埋單$174,都幾抵食,食完走嗰陣 (around 7:45pm) 已經坐滿哂人。
兩口子諗咗一輪,嗌咗兩個pasta、一份小食、兩杯野飲,
職員俾咗個牌我地就搵位等野食
一放低已經聞到好香
1) 芝士青口意粉
不過可能佢加哂芝士香料感焗,我又覺得味道ok!
2) Carbonara
如果唔鍾意太creamy感覺嘅呢款就不錯啦
3) 蜜糖雞翼
熱辣辣,我食雞翼好怕啲淨係得層皮有味ga,
呢個食到入面啲肉都好夠味,表面蜜糖經過焗之後有小小脆口,正
食完走嗰陣 (around 7:45pm) 已經坐滿哂人。
Other Info. :
佢有一半位喺鋪入面,有一半就坐出面商場位,我地坐嗰張同隔離嗰張檯都搖搖下,可以整整佢就好啦:D