2014-09-07
每個星期去呢道食lunch之後睇戲已經成為我既習慣其實成個maga box咁大,食店有好多,但我每次都會揀呢間,真係食極都唔厭!原因好簡單,首先環境舒適。每次2個人去都比4人卡位我地坐,食都食得開心d另外就係d野飽肚好味又抵食,一個set lunch唔洗$100有湯有main course有埋野飲,次次都飽到上心口。首先講下個扒。7成熟,多汁有燒烤香味,食到lumlum脷。而且配菜有好多,食埋d菜感覺無咁油。食完果陣肉香一值留係個口度。份量又夠大,自己買塊生既扒都幾十蚊啦,仲未計你要落手整喎,所以真係抵食。之後係個帶子意粉。好大方地比左3粒大大粒既帶子,一啖食落口真係好滿足。d意粉加左好多菇菇煮,加埋香濃既芝士白汁,食到我停唔到口,連隻碟都想lum埋!最後杯飲品都係大大杯的!成餐超滿足!飽到晚飯都食唔落
最後杯飲品都係大大杯的!成餐超滿足!飽到晚飯都食唔落