2022-01-02 977 views
昨天中午食飯行過油麻地新開這間神燈燒,專門外員工親切地解釋每個套餐,於是我同同事決定入去試一試,行落地庫見到環境好特別乾淨企理,地方寬躺、員工再提我解釋多一次套餐,原來佢中午每天都有不同的特價套餐,同埋可以食即炸天婦羅,魚湯及沙律,我哋叫咗一個花膠鮑魚烏冬同埋三色魚生當,首先我哋攞咗個魚湯飲裏面有紅蘿蔔同埋白蘿蔔非常鮮甜,跟住攞咗個沙律,我選擇左菠蘿蕃茄仔粟米同雜菜非常新鮮好味,跟住攞咗員工即炸嘅南瓜,翠玉瓜同辣椒非常Juice,跟住到主菜,三色魚生當一般般,冇驚喜,加上可能啲飯比較硬,可能Wasabi我落得太多濁親,係咁咳,店舖的經理好體貼地攞咗杯水俾我,值得嘉許,跟住個花膠鮑魚烏冬,真係又驚喜又好味,材料十足,味道非常鮮甜,仲係用日本烏冬,樣樣嘢都新鮮熱辣,原來仲跟杯嘢飲,埋單消費仲唔使加一,$138,超級抵食😙😙仲見到隔離枱食任食嘅燒烤,所以我哋下次決定去試一試😂😂
仲見到隔離枱食任食嘅燒烤,所以我哋下次決定去試一試😂😂