2022-06-09 1007 views
在中環想食得經濟一點, 其實都有得選擇🥹。 雖然睇著佢加價🥺🥺⋯⋯但都仲係平民恩物😂(5⭐️最高)試過自家整魚旦, 牛肉, 鯪魚球, 雲吞。 都係雲吞最好食😋🥩牛肉我上次因為外賣, 但食既時候可能在熱水中有一段時間, 所以食落比較老左少少😅😅。(有3.5⭐️)魚旦size 同雲吞size 差唔多, 咬落都好滑,但我比較喜歡爽口魚蛋。 可能係魚既種類問題。所以尼款魚旦我就一般😅(有4⭐️)雖然雲吞size 無以甘大, 但味道無點變😝, 內有韮王, 蝦肉, 豬肉碎等。我通常會選粗麪, 我覺得雲吞配麪比配米粉/米線更夾🤪。(5⭐️)

雲吞蛋旦粗麪

雲吞蛋旦粗麪