2022-06-19 45 views
-原來逸東酒店地下有food hall㗎😳 而且入面仲有好多選擇,今次我哋試咗哩間丼飯專門店💕-鰻魚玉子和牛丼: 飯控嘅我表示滿意,日本米包覆住微甜嘅燒肉汁,汁嘅份量仲啱啱好,就咁食飯都好開心🤣 撈埋半熟蛋汁,真係好想添飯👍🏻-和牛燒得啱啱好,好軟熟同埋有肉汁,份量仲幾多,相宜嘅價錢仲有埋湯同前菜,又幾抵食🫢-溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉丼:我最鐘意哩個💕 冇諗過牛油果加溫泉蛋哩個組合又幾夾,食落好creamy,落小小豉油已經好夠味🥰 清新之選👍🏻-下次好想試埋佢個壽喜燒,而且所有食物都連埋湯同前菜💕 喺附近返工嘅不妨去食😄

2022-06-17
$110 (Dinner)
  • 溫泉蛋牛油果吞拿魚腩蓉丼