2023-04-06 1522 views
觀塘區真係好多外賣選擇,但韓式炸雞嘅選擇相對就較少🤧今日喺嗌外賣嘅平台上面見到Seoul Bites😋佢夜晚都有套餐選擇,而且價錢合理,每人大約$100就食到炒年糕、飯堡、一個主食同埋30件炸雞😋👍🏻炸雞方面,我哋揀咗原味、香蒜醬油同埋蜜糖牛油,佢嘅炸雞全部都係無骨炸雞😂啱晒難得選骨嘅人!外賣炸雞來講 十分推薦!到咗之後放咗大約10分鐘,但炸雞依然好脆,充滿醬汁得來唔會淋晒!但佢嘅飯堡就有少少油,不過味道正常,可能因為包裝已經充滿油😂食落反而又唔會好油炒年糕一樣包裝充滿辣油🤧但味道搭救,唔食得辣嘅人可能會食唔到,因為佢都有一定辣度!總括黎講 晚市外賣係好抵食👍🏻
觀塘區真係好多外賣選擇,但韓式炸雞嘅選擇相對就較少🤧

總括黎講 晚市外賣係好抵食👍🏻