2023-10-19 25 views
上次食過大埔果間,覺得幾正,今次就帶朋友食旺角呢間。一如既往,都係咁爆場我哋今次都係揀左養生蟲草花雞煲前菜有刺身、凍蟹、翡翠螺雞煲嘅可以添加,不過我哋冇添加了,因為本身個份量都好夠2個人比較細心嘅係轉火鍋會收走舊鍋,然後可以揀另一個湯底,我地揀咗豬骨牛尾鍋,好鮮甜又入味,都唔使點醬料海鮮拼盤都係好豐富,有六款海鮮,都係好新鮮,啲蝦都仲識郁火鍋配料選擇都好多,旺角分店可以出去自助區夾,有得自己揀基本上都食到好飽。牛肉有2種,各有千秋,絕對係必點!除咗以上講嘅之外,另外仲有炸物可以,今次就冇炸雞翼,不過其他都唔錯 飲品都有好多選擇,啱晒唔同口味嘅人最後食完可以出去揀枝雪條,口味都多而特別,算係為整個晚餐畫上完美句號#hkfoodie #852food #hkfood #foodie #hkblog #美食

我哋今次都係揀左養生蟲草花雞煲
前菜有刺身、凍蟹、翡翠螺
海鮮拼盤都係好豐富,有六款海鮮,都係好新鮮,啲蝦都仲識郁
火鍋配料選擇都好多,旺角分店可以出去自助區夾,有得自己揀
基本上都食到好飽。牛肉有2種,各有千秋,絕對係必點!
飲品都有好多選擇,啱晒唔同口味嘅人

Type of Meal
Dinner