2018-05-11 131 views
二人套餐盛惠$188✨✨呢個套餐好抵食三款前菜,兩款小食,一份肉躁時菜,一個主食,兩碗麵或飯,加兩杯野飲🥂前菜有三款,醃青瓜,火腿豆皮,同海帶絲。每款都有好多,又好味,香得黎又夠味配微辣,醒胃👍🏻👍🏻👍🏻小食有好多款揀我地揀左紅油抄手同鹽酥雞紅油抄手冇紅油,名不符實但又幾好食😂😂有7大粒雲呑,韭菜餡,配酸醋葱花,特別!鹽酥雞大粒,有6、7粒,有沙律醬伴碟,望落好似好唔夾咁,食落又ok🐥肉躁時菜好大碟,交俾相片自我說明💁🏻‍♀️主食叫左台灣牛肉牛肉好入味,好淋,不過擺得耐凍左就冇咁好食,所以記得趁熱食!總括而言,我地叫到成枱都係野食,加埋特飲,食到好飽,種類又多,埋單每人100蚊都唔洗,真。抵食👍🏻👍🏻👍🏻推薦推薦!唔特別大食既人三個人食都夠食呀!
二人套餐盛惠$188✨✨
呢個套餐好抵食
前菜有三款,醃青瓜,火腿豆皮,同海帶絲。
每款都有好多,又好味,香得黎又夠味配微辣,醒胃👍🏻👍🏻👍🏻
小食有好多款揀
我地揀左紅油抄手同鹽酥雞
紅油抄手冇紅油,名不符實但又幾好食😂😂
有7大粒雲呑,韭菜餡,配酸醋葱花,特別!
肉躁時菜好大碟,交俾相片自我說明💁🏻‍♀️
主食叫左台灣牛肉