2021-06-04 143 views
觀塘真係好多野食!!😍但我住得遠,今次難得朋友附近番工,一於拉埋佢一齊覓食👍🏻urban cafe咁出名,朋友竟然冇去過😂一於帶佢去食☺️$328二人套餐👩🏻‍🤝‍👩🏼快靚正😂又有齊我地想食嘅食物👍🏻唔洗左諗右諗非常方便👍🏻套餐包餐湯、沙律、頭盤、主食、意大利飯/麵、飲品)😋呢度嘅南瓜湯🎃一如以往依然香濃🥰飲落仲有絲絲南瓜肉💯+$28滋味二人小食拼盤🍱拼盤內有紐西蘭魚寶🐠、爆谷雞塊🐓及脆薯🥔熱辣辣炸起夠香脆可口,分量又多👍🏻兩個人食唔哂😂即磨芝士黑松露菠菜大啡菇忌廉意大利飯🍛見到成碟飯都係芝士就心動☺️💓黑松露夠香,risotto煮得啱啱好👍🏻西班牙燒烤醬烤大豬肋骨🐖豬肋骨剛好離骨,肉夠稔唔會乾柴👍🏻燒烤醬酸酸的幾開胃🤤+$13特濃鮮奶朱古力🍫+$4百香果蜂蜜梳打🐝總括黎講,呢個價錢有咁多野食真係相當抵👍🏻食物有質素☺️又有咁多貓貓🐱陪食☺️仲任摸唔嬲😚

呢度嘅南瓜湯🎃一如以往依然香濃🥰飲落仲有絲絲南瓜肉💯

滋味二人小食拼盤

+$28滋味二人小食拼盤🍱

即磨芝士黑松露菠菜大啡菇忌廉意大利飯

即磨芝士黑松露菠菜大啡菇忌廉意大利飯🍛

西班牙燒烤醬烤大豬肋骨

西班牙燒烤醬烤大豬肋骨🐖
豬肋骨剛好離骨,肉夠稔唔會乾柴👍🏻燒烤醬酸酸的幾開胃🤤

特濃鮮奶朱古力

+$13特濃鮮奶朱古力🍫

百香果蜂蜜梳打

+$4百香果蜂蜜梳打🐝

$180 (Dinner)
即磨芝士黑松露菠菜大啡菇忌廉意大利飯
西班牙燒烤醬烤大豬肋骨