Hiring
Hourly
Up to $18,800
Monthly
2015-07-29 440 views
好耐無食和民, 其實次次黎都係食呢度既二人/四人餐, 因為真係幾抵食每款食物份量未必好多, 甘反而仲好, 人少少都可以試到好多款今日黎奧海城睇戲, 睇完就黎一期呢邊既和民~大約係晚上7點, 有幾個人係度等位, 不過更多人等既竟然係外賣一直都唔知和民有外賣餐, 仲要幾抵.. 不過只係限定店先有話就話等2張, 但都等左差唔多半個鐘先有位...二人套餐 $278 就已經有成7款野食, 其中主食, 一品料理同鍋物都有得揀口味凱撒沙律(半份) 半份都唔算少 夠晒兩個人食架 都有幾多煙肉同蒜蓉包粒, 味道唔錯~炸雞軟骨 反而雞軟骨好似得好少甘, 仲要超細粒 /_\ 不過炸得好香脆入味, 好好味~意大利風薄切北海道章魚 因為唔太受得生既食物 所以我只係食左一件 章魚都幾爽口 配埋洋蔥片同酸酸地既醬汁一齊食 幾得意! (不過後尾我將章魚放左入牛肉鍋入面煲熟佢, 就變到好韌 ;DDD)焗芝士年糕 之前食過都知呢度既芝士年糕係唔好味既.. 但係呢個餐一定有呢款食落去 係唔會分到係芝士定係年糕 成pat野, 都係當食左舊麵粉落肚就算...東京牛肉飯(伴溫泉蛋) 牛肉薄片都有幾多, 配埋溫泉蛋同香蔥既調味 好

今日黎奧海城睇戲, 睇完就黎一期呢邊既和民~
一直都唔知和民有外賣餐, 仲要幾抵.. 不過只係限定店先有

話就話等2張, 但都等左差唔多半個鐘先有位...
凱撒沙律(半份)
炸雞軟骨
意大利風薄切北海道章魚
焗芝士年糕
東京牛肉飯(伴溫泉蛋)
東京牛肉飯(伴溫泉蛋) 牛肉薄片都有幾多, 配埋溫泉蛋同香蔥既調味 好好味
份量都唔少呢~~
滑蛋雞扒鍋
滑蛋雞扒鍋  熱辣辣上枱, 滑蛋好香 雞扒略嫌炸粉太厚 真正食落肚既肉唔係好多
不過成個鍋既調味都好好 香得黎唔會太咸
牛肉鍋(小)
牛肉鍋(小) 佢有三種湯底選擇: 壽喜燒湯, 嫩雞鍋湯同蕃茄湯(辣)
因為我朋友唔要壽喜燒, 我又唔食得辣, 所以淨低嫩雞鍋湯呢個選擇
本來都驚牛肉配雞湯會好奇怪, 但食落又唔覺係雞湯味... 其實同平時食開既湯底差唔多
牛肉太多肥膏, 金菇唔係好靚, 菜都唔係好多條 .. 個鍋一般
茉莉綠茶, 柚子蜜梳打
左:茉莉綠茶(熱)   右:柚子蜜梳打
每人百幾蚊就食到甘多款野食 而且有D質素都幾好 算好抵食!

2015-07-26
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$153 (Dinner)
凱撒沙律(半份)
炸雞軟骨
東京牛肉飯(伴溫泉蛋)
滑蛋雞扒鍋
  • 凱撒沙律