2018-10-20 136 views
有朋友係外地黎香港玩,順便黎探下我,見依間意粉屋評論都唔錯,價錢又幾親民,咁就book黎試試。我地都係得兩個人,見到佢有個set 都唔錯,仲做緊特價。268蚊兩個人,有8樣野食。包括一人一碗湯,有南瓜粟米忌廉湯同埋法式芝士洋蒽湯揀。凱撒沙律(半份,雖然係話半份,但份量都算係幾多。之後就一人一碟意粉,我就揀左香草烤雞雜菌羅勒忌廉意粉,香草味幾香,而且意粉都煮得稔,醬料都足夠,雞肉就不過不失。另外,我朋友就揀左份蒜香白酒汁海蜆意粉。我試左小小,都幾有蒜香,但就無咩汁,個人覺得乾左小小。最後仲有甜品食,係朱古力蛋榚,再加埋飲品,埋單一人百零蚊,都算抵食。
凱撒沙律(半份,雖然係話半份,但份量都算係幾多。