2024-07-12
🇹🇭旺角泰好記二人套餐又幾抵食$399 總共有五個菜、兩杯嘢飲、兩個甜品🙌🏼1/ 燒豬頸肉沙律 豬豬頸肉爽口沙律都係酸酸辣辣 好開胃🥗2/ 冬蔭功湯 真係有少少辣,酸酸地,味道啱啱好,有四大隻大蝦,真材實料,而且已經脫咗殼,方便食用🌶️🥘🦐3/ 黃咖哩雜菜配蒜蓉包,真係有西蘭花、香菇、薯仔、蘿蔔等等🥘好健康嘅配搭 咖喱汁味都幾好 而且因為有大量蔬菜,所以係甜甜的😗蒜蓉包浸落啲咖喱汁度 係我最鍾意嘅食法⭐️😝4/ 生蝦刺身,鮮蝦好大隻,排得好靚,而且仲有個炸過嘅蝦頭,幾搞笑,幾有口感😉☺️生蝦配合大蒜片 + 香辣汁,高質👍5/ 小食拼盤 有蝦餅魚餅🍥,兩個人嚟講份量都幾多 配合泰式辣醬仲有泰式甜品🍧不過我哋太飽都食唔晒😅飲品 叫左一杯椰汁沙冰、一杯招牌奶茶沙冰🥥奶茶沙冰平時好少見,飲落口完全就係泰國嘅風味,泰國奶茶嘅茶香味道往往都係令人回味🤎椰汁沙冰大大杯,椰汁味濃,啱晒夏日炎炎🤍
$399 總共有五個菜、兩杯嘢飲、兩個甜品🙌🏼
1/ 燒豬頸肉沙律 豬豬頸肉爽口
沙律都係酸酸辣辣 好開胃🥗
蒜蓉包浸落啲咖喱汁度 係我最鍾意嘅食法⭐️😝
生蝦配合大蒜片 + 香辣汁,高質👍
仲有泰式甜品🍧不過我哋太飽都食唔晒😅
飲品 叫左一杯椰汁沙冰、一杯招牌奶茶沙冰🥥
椰汁沙冰大大杯,椰汁味濃,啱晒夏日炎炎🤍