2005-03-12
個日四個女仔去食, order了一個二人餐($168)有炸墨魚餅2件加牛肉薄脆, 咖哩大蝦煲, 馬來酸雞湯, 泰式鳳爪沙律, 蒜蓉飽四片同埋香芒糯米, 見佢都有好多碟野, 咁咪叫多一個牛油焗青口($28)同埋香芧豬扒檬($38)炸墨魚餅好普通同埋麻麻地好食, 泰式鳳爪沙律有成七隻鳳爪, 幾入味下, 但係生菜個d sauce唔夠, 馬來酸雞湯係由菠蘿煮成, 認真係酸, 但都ok飲得下, 有幾件雞係入面, size大可盛到6碗, 咖哩大蝦煲有好多隻蝦, size重係幾大下,入面有好多粗身粉絲, 好彈口又薯仔同粉絲都入味, 唯獨係個sauce杰個頭, 蒜蓉飽就一般貨色但都ok啦!香芒糯米個芒好鬼甜, 糯米細pat 過如果話呢個係二人餐, 我諗三個女仔一齊食都ok牛油焗青口有8隻, 新鮮同埋唔油唔un, 味道清清地都ok, 豬扒檬個汁唔夠多又唔夠酸, 個檬粉痴埋一舊, 呢個係好多vitnamese餐廳的不足之處, 入面又無青瓜絲同菜絲, 豬扒雖厚肉但煮過時, 鞋口了, 所以呢個no goodService就認真麻麻, 因為我唔小心倒左杯水, 成枱濕晒, 重要我開口叫佢地幫我抺枱, 又抺得"求其
Service就認真麻麻, 因為我唔小心倒左杯水, 成枱濕晒, 重要我開口叫佢地幫我抺枱, 又抺得"求其", 好唔得,