2019-07-29
「牛摩」🐂對我嚟講其實都已經係間唔陌生嘅日式火鍋店,但呢晚我就第一次去荃灣分店喥食。估唔到星期四收工時段竟然無乜人,仲要唔駛等位兩個人即刻直入。💪🏻Nice!場內嘅位好寬鬆,完全無迫嘅感覺!而且荃灣分店嘅裝潢同我平時去開嘅都幾大分別!竟然仲有兩個screen播緊波!🤘🏻食物方面就同平時「牛摩」差唔多,以相介紹一下:仲有其實嘢食同嘢飲,但我無全部影到~😜講返我其中一個鍾意「牛摩」嘅位係:混醬!我特別like佢哋嘅燒汁同埋蜜糖芥末汁!佢哋最基本嘅雞肉豚肉牛肉🐓🐖🐂,對我嚟講都已經好夠!唔會得個肥字同韌字。豚肉係我個人最愛,食豚多過牛~😜最後食埋原味乳酪就完成咗我呢餐90分鐘任食日式火鍋🍲!*原來而家join佢地會員,每個月最後一個星期四係可以有75折!(唔清楚係咪只係晚市)今餐埋單都只係每人$135! 抵~👍🏻
場內嘅位好寬鬆,完全無迫嘅感覺!而且荃灣分店嘅裝潢同我平時去開嘅都幾大分別! 竟然仲有兩個screen播緊波!🤘🏻
食物方面就同平時「牛摩」差唔多,以相介紹一下: 仲有其實嘢食同嘢飲,但我無全部影到~😜
最後食埋原味乳酪就完成咗我呢餐90分鐘任食日式 火鍋🍲!