2021-04-14 1246 views
FB見到餐廳廣告而被吸引黎試試,環境好印度feel,比較冇服務,亦冇餐牌之類,客路全部印度尼泊爾,除左我地兩個香港人$ 69 位自助餐,包一罐汽水或清水。門口果位只掛住講電話,冇講解餐牌或者食啲咩沙律冇影冇食,只係生洋蔥,生甘筍,生青瓜同生蕃茄,所以我放唔入口湯品佢寫雜菜湯,不過味道係中式粟米羹跟住食物選擇都係少嘅,今日有炸魚柳,正常熱辣辣又脆口,內裏嫩滑。唔喱角一樣脆口,不過就食唔出餡料,另外有蒜蓉西蘭花醬料有三款,我試左兩款,有薄荷乳酪,有似泰式嘅辣椒汁,不過唔速度,側邊仲有綠色指天椒比你咖喱有蘭度豆同豬排骨,豬排骨咖喱似馬沙拉,不過好多油,排骨一啲淋一啲乾柴仲有啲薄餅都好油,不過味道正常發揮,白飯好食,佢寫Jasmine Sticky Rice。最後係口乾左幾個鐘。。。味精重,油份重,都係唔會再黎食喇

湯品佢寫雜菜湯,不過味道係中式粟米羹

唔喱角一樣脆口,不過就食唔出餡料,另外有蒜蓉西蘭花

最後係口乾左幾個鐘。。。味精重,油份重,都係唔會再黎食喇
2021-04-13
$69 (Lunch)