2018-12-14 63 views
今晚同呀媽岀街食,近近地就去和氣食堂。之前食過一次,覺得多選擇,好想再去。今次七點半到多,都幾多人等位,好彩我地等左5分鐘就入得。間野好爆好多人,有地叫左安格斯牛扒他他黑醋沙律,啲牛好味,之後仲有黑松露香芒甜蝦卷。好香黑松露味,蝦好鮮甜主食見到有個新野係櫻花蝦鯛魚湯泡飯,個湯係另上既,一淋上去就听到咋咋聲,先飲啖湯,仲以為係好味精,點知好有驚喜,真係有鮮魚味,好鮮甜,值得推介!入面仲有帶子同波菜,真係好好味,食完暖立立。我地仲叫左個小食魷魚筒,食落唔會好乾,肉質適中,加埋個汁一流!仲要價錢唔貴!最後叫埋個甜品作結!決餅白玉綠茶雪糕,真係好似日本食既,唔會好甜但好夠綠茶味,好正,加埋白玉,好煙un!成餐飯都係4xx,真係好抵食既日本野!