2018-10-03 860 views
呢排忙緊搞裝修@@ 朋友話荃灣買料平所以九龍嘅我都碌到去荃灣行,另外荃灣出名抵食,今日呢間⋯我懷疑老細點賺錢⋯簡單啲來講又有得食刺身,又有得食韓式燒烤,唔岩食都有得打邊爐,份人懶既仲有人好似酒店咁煮熟食俾你,咁都多樣化嘅選擇收費$200都唔使😨咪話唔驚人平到咁你唔會旨意佢坐得舒服,坐位隔離就係迴轉壽司軌送刺身。枱上就有燒烤同埋電磁爐,位置需小但五臟俱全🤣出去行一圈,多野揀到嚇死!韓式燒烤料有!打邊爐用既料有!熟食又有!有人烹比你食都有!(影得唔好向右手邊)最癲連清酒梅酒都有得任飲!😱實在因為收費太平忍唔住對佢刺身質素產生懷疑,所以唔敢直接放刺身落口,而係放去BBQ😂就算出面冇咩海鮮可以拎來燒,用我呢個秘技你都可以有鹽燒海蝦食😂

平到咁你唔會旨意佢坐得舒服,坐位隔離就係迴轉壽司軌送刺身

枱上就有燒烤同埋電磁爐,位置需小但五臟俱全🤣

出去行一圈,多野揀到嚇死!

韓式燒烤料有!

打邊爐用既料有!

熟食又有!

有人烹比你食都有!(影得唔好向右手邊)

最癲連清酒梅酒都有得任飲!😱