2021-08-20 33 views
麻辣五三五嘅lunch menu非常抵食,只需$98就有得食烤魚或者干鍋,星期一至日都有,坐得舒服味道仲要非常唔錯!烤魚同干鍋都分別可以揀兩款配料同兩款菜類,烤魚就揀咗午餐肉、魚片、薯仔同金菇,干鍋就揀咗鮮雞件、清水大蜆、芋頭件同萵筍,私心推薦芋頭件! 外面炸得香脆,食到唔停口!大蜆都幾新鮮,萵筍絕對係麻辣良伴😝 而魚片其實只係魚柳,我就覺得麻麻地…自己好鍾意食川菜但又唔識得太辣😂 今次叫咗小辣,完全勁啱我! 好味得來又唔會太辣~ 平時好驚有啲川菜辣到根本食唔到咩味!不過佢干鍋超級香,但就略嫌份量少咗啲,比較推薦烤魚!個人認為佢嘅烤魚甚至暫時係香港食過最好食!

干鍋

水煮烤魚