2023-08-30
尖東尖沙咀中心開咗間日式鐵板燒一入去就安排入房,呢度有唔同大小嘅房,我地間房可以坐到6個人,約幾個朋友係房傾計都唔怕嘈到其他人,環境都幾好👍🏻午市套餐唔算貴,有3款價錢松Matsu $438龍蝦或帶子,銀鱈魚,安格斯牛薄燒或厚燒竹Take $268大蝦或帶子,三文魚,安格斯牛薄燒或厚燒梅Ume$180三文魚,安格斯牛薄燒或厚燒或日本雞肉每款套餐都有前菜,沙律,茶碗蒸,炒飯,炒什菜,漬物,麵鼓湯同甜品我地就揀咗$438,一個食龍蝦同一個食帶子一開始就上前菜,沙律,茶碗蒸,到我地差不多食完師父就介紹食材之後係我地前面煮銀鱈魚調味唔錯,魚皮超脆,一定要食帶子都唔差嘅,但如果二選一我會揀龍蝦,因為龍蝦個果個汁真係好正,蝦肉超彈牙😋安格斯牛我地揀咗厚燒五成熟,份量都唔少有8舊,連蒜片一齊食真係好正好夾😋龍蝦麵鼓湯,係用蝦頭煲,略嫌薑味重咗少少🤏炒飯好好味,好有鑊氣,甜品係綠茶雪糕食完成個set都夠哂飽😋
午市套餐唔算貴,有3款價錢
松Matsu $438
龍蝦或帶子,銀鱈魚,安格斯牛薄燒或厚燒
竹Take $268
大蝦或帶子,三文魚,安格斯牛薄燒或厚燒
梅Ume$180
三文魚,安格斯牛薄燒或厚燒或日本雞肉
我地就揀咗$438,一個食龍蝦同一個食帶子
銀鱈魚調味唔錯,魚皮超脆,一定要食
龍蝦麵鼓湯,係用蝦頭煲,略嫌薑味重咗少少🤏
炒飯好好味,好有鑊氣,甜品係綠茶雪糕
食完成個set都夠哂飽😋